Buscar en este blog

Seguidores

Google+ Followers

El canal - de Salvador Beltran


El canal és una novel·la que tracta sobre les relacions de parella, amb el viatge com a fil conductor. Un matrimoni d'artistes travessa una greu crisi afectiva, i decideixen que potser la millor manera de solucionar els seus problemes sigui fer un viatge d'esbarjo per l'estat de Nova York, a on viuen. Però es tracta d'un viatge molt particular: no usaran ni cotxes, ni ferrocarrils, ni autobusos. De fet, no es desplaçaran per terra, sinó per sobre l'aigua, amb una barca que ells mateixos s'han fabricat. Seguiran el curs del canal Erie, que uneix els grans llacs de Nord-amèrica amb el riu Hudson.

Partint del petit port de Barcelona al llac Erie, la parella viatgera passarà per Buffalo, el riu Niàgara, Tonawanda, Lockport, Rochester, Cross Lake, Baldwinsville, el llac Oneida, Sylvan Beach... i tot un seguit de petits pobles encantadors que s'articulen al voltant del canal.

Durant aquest llarguíssim recorregut, de gairebé mil quilòmetres, la parella anirà sortejant tot de dificultats i posant a prova la seva relació, que es decidirà al final del viatge. La narració està feta a partir del diari sonor que el protagonista va enregistrant en cassette a mesura que va avançant en aquesta aventura.

Salvador Beltran, en el seu tercer llibre, inicia així una nova etapa creativa, amb aquesta novel·la trepidant i, alhora, reflexiva, plena de descripcions precises i de fragments poètics, suggerits pels impressionants paisatges a través dels quals es desenvolupa l'acció.

Títol: El canal
Autor: Salvador Beltran
ISBN: 978-84-938773-4-7
Pàgines: 148
Dimensions: 15 x 21 cm.
Rústega
Més informació:
Editorial El Toll
www.eltoll.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

¡YA ES HORA !!